Als 1e vrouwelijke wereldkampioen judo heb ik ervaren hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is bij het bereiken en behouden van je ideale gewicht.

Heb je interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin ik je meer vertel over mijn werkwijze? Bel of mail me dan gerust!

Mijn verhaal

Van mijn 13e tot mijn 27e heb ik geworsteld met mijn (wedstrijd)gewicht. Door mijn obsessie voor de weegschaal ontwikkelde ik eetproblemen en probeerde ik het ene dieet na het andere. Allemaal zonder resultaat omdat ik enorme honger had en me moe, depressief, krachteloos en lusteloos voelde. Uit pure paniek nam ik mijn toevlucht tot gevaarlijke pillen, injecties, braak- en laxeermiddelen, mezelf uithongeren en uren in de sauna zitten om mijn lichaam letterlijk uit te wringen. Zo viel ik regelmatig 7 kg af in 5 dagen voor een wedstrijd en was 3 dagen na de wedstrijd weer 9 kilo zwaarder.


Foto van toen.

Al die jaren heb ik een persoonlijke coach gemist om mij bij de hand te nemen en mij te leren hoe ik op een verantwoorde manier kon afvallen en op mijn gewicht kon blijven.

In diezelfde tijd kwam ik erachter dat niet alleen ikzelf eetproblemen had, maar ook veel andere sporters die te maken hebben met gewichtsklassen of lage vetpercentages zoals turnsters, jockeys, ballerinas, kunstschaatsters etc. Bijna niemand sprak hier openlijk over.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik me vol passie gaan storten op voedingsleer en de mentale en emotionele kant van afslanken. Ik kwam toen op het pad van voedingssupplementen op natuurlijke basis, die ik zelf ging gebruiken om meer in balans te komen. Ik ging me niet alleen veel fitter en energieker voelen, maar kreeg ook rust in mijn hoofd want ik had geen honger en geen behoefte meer aan suikers en andere snacks. Bovendien slankte ik af op de juiste plaatsen, ondanks dat ik al 13 uur per week aerobicslessen gaf. Ik heb mijn gewicht inmiddels al ruim 27 jaar onder controle.


Foto van nu.

Intussen help ik al 27 jaar vrouwen boven 35 jaar die hun ideale gewicht willen bereiken én behouden, en heb hiervoor een programma ontwikkeld dat zich ruim bewezen heeft en in iedere lifestyle past op een simpele, verantwoorde manier.

Ben jij het worstelen met je overgewicht ook beu en er klaar voor om weer te gaan stralen? Doe de motivatiecheck en kijk of wij een match zijn.