Toen:
Na diverse operaties had ik mijn gewicht niet onder controle. Ik kon nagenoeg niet sporten en voelde mijn energie steeds verder afnemen. Terwijl ik altijd een topsporter was! Ik ben een snoeper en hou van lekker eten. Mijn eetpatroon kreeg ik niet op de juiste manier op de rails. Ik kwam met Anita na vele jaren weer in contact en besloot met haar het traject in te gaan en het 4 maanden programma te volgen. Ik was heel sceptisch maar al na een week voelde ik dat ik op de juiste weg was.

Nu: Mede door de coaching en de mooie en heerlijke voedzame producten ben ik 14 kg lichter en 52 cm kwijt op 4 punten gemeten. Belangrijker nog voor mij is dat ik weer super veel energie heb en weer goed met mijn voeding kan omgaan. Ik sport weer fanatiek en word langzaam weer de oude. Ik ben heel blij met mijn nieuwe leefstijl!!

Heb je interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin Anita meer vertel over haar werkwijze? Bel of mail Anita nu!