JOUW

MOTIVATIECHECK

Waarschijnlijk wil je graag je ideale gewicht bereiken én behouden, maar twijfel je of je motivatie wel voldoende is om hier (deze keer?) ook écht voor te gaan. Dan ga ik je alvast feliciteren met jouw besluit om een motivatiecheck te doen. Aan de hand van de uitkomst van deze check wordt het je duidelijk of dit voor jou het juiste moment is om een afslankprogramma met succes te gaan volgen.

Beantwoord onderstaande vragen met JA of NEE en je krijgt een advies inzake het programma dat bij je past en de mogelijkheden die er zijn.

JaNee Ik wil heel graag mijn ideale gewicht bereiken en behouden
JaNee Ik geef mijn motivatiecijfer een 8 of hoger
JaNee Ik ben bereid mijn lifestyle aan te passen waar nodig
JaNee Ik realiseer mij dat verandering tijd kost
JaNee Mijn overgewicht heeft een negatief effect op meerdere gebieden van mijn leven
JaNee Ik heb een persoonlijke coach nodig om mijn doel te bereiken
JaNee Ik heb al vaker afslankpogingen gedaan, maar met een tijdelijk resultaat
JaNee Ik wil wekelijks persoonlijk contact over mijn vorderingen
JaNee Ik wil meer dan 7 kg gewicht verliezen


Scoor je 6 of meer keer JA? Je bent erg gemotiveerd en een ideale kandidaat voor mijn programma. Laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en ik bel je voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

KIES HET PROGRAMMADAT BIJ JOU PAST

Mijn coachingsprogramma is gebaseerd op een voedingsplan dat wetenschappelijk onderbouwd is en waarop je eenvoudig kunt overstappen. Tijdens het programma ben ik de coach die jou motiveert en stimuleert. Dit doe ik door middel van telefonische coaching en app contact. Kies het programma dat bij jou past.

Schrijf je in voor een 1-op-1 telefonisch oriëntatiegesprek. In het gesprek vertel ik je meer over de verschillende programma’s.

Mijn programma van

3maanden
  • 7 tot 10 kg gewichtsverlies

Mijn programma van

5maanden
  • 13 tot 17 kg gewichtsverlies