Toen: Ik voelde me lang een lelijk eendje, zeker in mijn tienertijd. Ik woog altijd maar 48 kg tot ongeveer mijn 30e maar ben daarna veel aangekomen door verkeerd eten en snoepen. Ik sudderde gewoon maar door, zo ook tijdens huwelijken en relaties waarin ik echt moest vechten voor mezelf en mijn dochters. Maar toen ik 60 jaar werd ging de knop om en ben ik met Anita in contact gekomen en gaan praten over hoe ik me echt voelde. Ik wilde me mooi voelen en zelfverzekerder, ook in badpak.

Nu: Ik ben 11 kg afgeslankt en voel me goed en mooi op mijn 63e. Ik ben optimistisch en positief, lach bijna altijd tegen mensen, en ga heel gezellig naar spinning les. Het is zo heerlijk om mij uit te leven, en elke week 40-60 baantjes te zwemmen of mee te doen met aqua joggen. Dit kan ik nu allemaal doen omdat ik me ook mooi voel in badpak. Ik kies nu eindelijk voor mezelf en voor het leven!