Links Annemarie, Rechts Gerda

Toen en nu: Wat heeft onze nieuwe lifestyle ons al veel gebracht. Tuurlijk de kilo’s en de centimeters gaan super, maar dat is niet het enige. Wij hebben alles omgegooid. In plaats van potjes-en-pakjes-koken gaat alles nu vers de pan in. Àls we al kookten dan hè. Want de plaatselijke bezorgers verdienden grof aan ons. Alleen hierop besparen we al zo’n 200 euro in de maand. Vers is veel goedkoper dan potjes, er gaat een wereld voor me open!

En dan ons nieuwe ontbijt. Een heerlijk begin van de dag en zelfs direct hierna hardlopen is geen probleem. Ik sport veel nu, vooral hardlopen, fietsen en zwemmen.

Maar wat het meest opvalt is toch wel de verandering in mijn hoofd. Ik had eigenlijk best een kort lontje en was prikkelbaar, maar ben tegenwoordig veel meer relaxed. Ik laat dingen makkelijker los. Héérlijk! En daarbij komt nog dat we ons allebei gewoon veel prettiger voelen.

Al met al heeft het ons een hoop gebracht, onze nieuwe lifestyle!

Samen inmiddels zo’n 45 kg kwijt, we zijn vrolijk en relaxed, mijn sport prestaties verbeteren en we zijn goedkoper uit. Wat wil een Zeeuw nou nog meer ?